Om min negligerade blogg

Ursäkta mig bästa blogg! Jag har negligerat dig till förmån för Facebook, jag har varit otrogen med Twitter och jag har ägnat mer uppmärksamhet åt att sprida andras tankar än att dela med av mina egna.

Det finns flera anledningarna; heltidsarbete på Kristianstads högskola med parallella film- och konstuppdrag; sociala mediers hierarki – läs alla är på FB; nätverkandet på Facebook skapar omedelbar kommunikation. Befinner mig ofta på flera ställen samtidigt, i tankarna iallafall. Det är stimulerande men ibland tvingas jag offra och svika det jag egentligen trivs allra bäst med – skrivandet.

På fredag hittar ni mig på Skånes konstförening där det är vernissage på Bjørn Wangens utställning ”NO.INGET.NADA.NULL.” och Ursula Nistrups ”Walls too thin”. Vi ses där !

Vernissagekort fre 23de på Skånes

Bjørn Wangen / Ursula Nistrup

Thore Soneson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s