Skepp till Gaza _ fortsättning följer

Dror Feiler: Därför måste vi fortsätta skicka skepp till Gaza. – DN.se.

Den internationella aktionen med Ship to Gaza satte i ett slag ett tydligt fokus på blockadens väsen. En av inititaivtagarna, konstnären och musikern Dror Feiler, pekar i den här kommentaren på hur den israeliska blockaden påverkar livet i Gaza – ”Israel är fortfarande fångvaktaren i världens största utomhusfängelse; befolkningsregistrering utförts av Israel, som också övervakar allt och alla som kommer in i och ut ur Gaza och Västbanken. ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s